iOS @AppleiOS appariPadiPhoneMobilnavigering @GPSMOBILE TIPS

Inaktivera plats funktionen på din iPhone eller iPad (iOS Location)

många tillämpningar och till och med komponenter i operativsystemet iOS (iPad, iPhone, iPod) Jag använder PLATS att samla in och ge olika information till användarna.
Från program som visar Väder si Väder Meto för aktuella plats, till GPS-applikationer för drivrutiner, allm Google kartor si wazeAlla använder lokaliseringstjänsten. Platstjänster.

Om många användare lokaliseringstjänsten Den representerar en fördel, det finns gott om dem som aktiverat tjänsten plats som är permanent ge dem huvudvärk. Oavsett om du inte vill att telefonen "vet" där du går eller hur många steg de gjorde, om denna tjänst drar mycket batteri. Anledningarna är många och är tveksamt.

Innan du ser Som du kan inaktivera lokaliseringstjänsten pe iPhone, iPad eller iPod touchDu ska veta att om du förlorar din iPhone, kan den inte ligger vid ansökan "Hitta min iPhone"Nor i ansökan"Find My Friends"Du kan inte hittas.

Varje gång platsservice körs i bakgrundenDet betyder att ett program eller en modul av operativsystemet frågar din plats Detta markeras med en "navigationspilen"Det visas i det översta fältet, nästa indikator bluetooth eller batteri.

Hur inaktivera plats på din iPhone, iPad eller iPod touch

Serviceställe finns i "sekretessinställningar"Av någon enhet med iOS-operativsystem.

gå till inställningar > SekretessOch högst upp på skärmen, har vi "Platstjänster". Som standard är den här tjänsten startas och rekommenderas varje nytt system initiering.

Klicka på "Platstjänster"Och bredvid" Platstjänster "switch grön knapp För att stänga av plats.

"Turn Off" i dialogrutan som kommer artizeaza denna funktion inaktiveras och tjänster "Hitta min iPad" eller "Hitta min iPhone" kommer inte längre att vara tillgängliga.

När du har tagit det här steget har GPS-platstjänsten avaktiverats på din iPhone eller iPad.

Observera att en nära mobildata (mobilt internet 3G / 4G) tjänst bluetooth si Wi-Fi eller läget aktiveras "Flygplan"Vilket innebär stänga all kommunikation iPhone, Inte nära och lokaliseringstjänsten.
Du märkt förmodligen att bilder tagna från planet, även om du är över 11.000 m hög med hur "flygplan" aktiverad, de håller korrekta uppgifter om var du befinner dig

Här är platsen för en bild tagen på din längd, planet:

När lokaliseringstjänsten är stängd, kommer både iOS och installerade applikationer inte längre att kunna komma åt din plats.

Tags

en kommentar

  1. Mycket goda råd! Förutom de kritiska ögonblick när du förlorat i en främmande stad, eller om du behöver gps för när du använder kartan objektet, är det bäst att stänga av denna funktion.

Lämna ett svar

Mobila appar, handledning och nyheter:
ansökan SAMSUNG GT-s5222, iPhone 7 plus problem med IOS 11 på platstjänster, http://tema buat sonyericson w150,
Tillbaka till toppen knappen
Stänga